Fiscale advisering

Fiscale regels en wetten veranderen constant. Het is ondoenlijk om als ondernemer ook dat in de gaten te houden. Maaspoort doet het voor u. U kunt verder met ondernemen, in de wetenschap dat u niet teveel belasting betaalt.

Inkomstenbelasting

De fiscale aftrekposten. Worden ze allemaal benut en op de juiste wijze? Maaspoort brengt het voor u in kaart.

Omzetbelasting

Alle onderdelen van de omzetbelasting. Dus ook of uw factuur aan de factuurvereisten voor de omzetbelasting voldoet. Of u het juiste btw-tarief toepast. Enzovoort.

Loonbelasting

Een aantal zaken of een deel van het loon kan belastingvrij worden toegekend. Ontvangt u op dit moment de optimale belastingvrije beloning? Maaspoort kan u helpen met het aanvragen van bijvoorbeeld een WBSO-beschikking of een 30%-regeling.

Schenkbelasting

U kunt (later) veel erfbelasting besparen door op tijd te beginnen met schenken van vermogen.

Erfbelasting

Een erfgenaam betaalt 10% of 20% erfbelasting (tarief als een kind erft). Maaspoort kan u vertellen of het mogelijk is om het 20%-tarief te verlagen naar 10%.

Werkkostenregeling (WKR)

Vanaf 1 januari 2015 geldt de WKR voor iedere ondernemer. De WKR regelt kort gezegd wat en hoeveel belastingvrij aan personeel mag worden verstrekt en vergoed. Bij een te hoge aangifte moet hierover maar liefst 80% belasting worden betaald. Controle door Maaspoort kan dit voorkomen.